Projekta darbs 2023./2024.m.g.

Jēkabpils 3. vidusskolas skolēnu projekta darba gala produkta prezentācijas notika 2024.gada aprīlī. Tajās piedalījās Jēkabpils 3.vidusskolas administrācijas komanda, projekta darbu vadītāji un 10., 11.klases skolēni. 12.klases skolēni, demonstrējot sagatavotās prezentācijas, informēja klātesošos par sava projekta darba gala produktu un pierādīja spēju loģiski strukturēt prezentācijas saturu un publiskās runas iemaņas, kā arī sniedza un saņēma atgriezenisko saiti.

12.klases skolēni pēc projekta darbu prezentāciju veiksmīgas aizstāvēšanas, izmantojot interneta vietnes, veica sava ieguldītā darba novērtējumu, jo šajā kursā viens no darba akcentiem – spēja patstāvīgi tikt galā ar kādu jautājumu vai problēmu. Uzsvars tiek likts uz procesa norisi, darba veikšanas laikā parādītajām prasmēm un ieguldīto darbu. Protams, veicot atgriezenisko saiti, skolēni neiztika bez humora (arī melnā) dzirksts un skaudrās patiesības mirkļiem. Taču tas ir viņiem piedodami, jo ir jau maijs un viņi ir pārliecināti par savu sniegumu centralizētajos eksāmenos.

Paldies Jēkabpils 3.vidusskolas direktorei L. Ašnevicai par ikdienas atbalstu un iedvesmas vārdiem kursa “Projekta darbs” prezentāciju noslēgumā! Paldies direktores vietniecēm – D. Baltusevičai, I. Zeņinai, I. Ūbelei un J. Kalniņai – par mērķtiecīgi sniegto mudinājumu, lai skolēni sasniegtu augstus rezultātus! Paldies projektu darbu vadītājām – D. Eglītei, I. Randohai, D. Baltusevičai, D. Boroduļinai, Ļ. Šihovskai – par nemitīgo rosināšanas procesu!

12.klases skolēni!

Mēs neviens neesam perfekti. Nekļūdās tikai tie, kas neko nedara un nevēlas izmēģināt kaut ko jaunu savā dzīvē. Mēs visi mēģinām mācīties no savām kļūdām.

Skolotāja Rainelda Muižniece

Turpinājumā ieskats skolēnu projekta darba tematos un atbildēs